4 veckor framöver

Nu har jag lekt i Excel en stund och gjort ett schema för de nästkommande 4 veckorna. Visst ska det bli skoj att få träna på gymmet som jag gillar allra mest men jag kommer sakna min älskling som är på annan ort. I mitt schema har jag skrivit in kolumnerna Träning, Kost och Vatten. Kolumnen träning förklarar sig självt. Kost är en kolumn som ska visa hur många dagar jag har gjort kostval som jag ångrat, d.v.s. röda dagar och gröna dagar. Vattenkolmunen är för att se hur ofta jag känner mig nöjd och inte har fått huvudvärk av vattenmängden jag får i mig. Jag är en väldigt dålig drickare och behöver få i mig mer vätska.

Imorgon börjar detta schema, träningen för morgondagen blir spinning och som en extra rolig knorr på det hela ska min lillasyster komma och vara med på passet. :) Sen följer jag med henne hem till storstan. ;)


Update om skolarbeten innan vecka 8

Ohyes. Jag är sjuk fortfarande men jag hoppas det börjar släppa nu. Två nätter utan en enda vaken stund borde ha gjort susen. Har varit hemma från skolan men som tur var hade jag allt material jag behövde ha hemma för att kunna göra de arbetena som ska in innan denna vecka är slut. Sysslolös har jag inte varit. ;)

Musiklåt - papper är utskrivet, bara lämna till läraren
Synopsis - ska bara skriva en scen och sen be läraren läsa igenom det för småfix (görs torsdag på lektionstid)

Psykologiuppgift om sömn - inskickad och klar!

Kvar att göra:
Religion - icke religösa (skrivit om 1½, har 2½ kvar)
Matte "test" kapitel 1 och 3
Läsa kapitel 2 Religion

De sista två sakerna ska jag göra idag, nu tog jag en paus bara för att uppdatera här och skryta med hur duktig jag är! Haha. ;)

Hur har ni det? Hoppas ni inte är sjuka så det finns någon där ute i världen som kan träna åt mig! :)



Längtar tillbaka till känslan efter ett riktigt lyckat styrkepass!


09.02.2012

Nejnejnej, inte nu, jag behöver inte detta, låt det gå över.

SJUK


Be my valentine

Jag börjar så smått längta efter alla kärlekspars dag - Alla hjärtans dag. Hjärtan, rött och rosa är nog det som har störst plats i alla affärer vid den här tidpunkten. Gulligt tycker jag, ♥ vad tycker du?


08.02.2012

Fullt sjå med inlämningar, vardagssysslor och träning. Innan sportlovet, som är vecka 8 hos mig, har många lärare satt slutdatum för inlämningar och redovisningar. Men det är väl så det ska/brukar vara. ;) Huvudet har slagit över och det teoretiska lockar ingenting - däremot vill jag göra något med kroppen därför drog älskling och jag igång med att packa flyttlådor lite smått igår. Roligt och spännande! Vi ska flytta till en annan lägenhet i slutet av mars.

Nu ska vi bara hoppas att jag håller mig frisk den här veckan och nästa så jag kan träna bort stressen som alla skolarbeten ger mig! En andnignspaus då och då i form av fysisk utmattning.




01.02.2012

Hej! Sen sist har jag hunnit fylla år - 19 år. Födelsedagen spenderades i Jönköping med min älskling och hans jobbarkompis familj. Vi shoppade på A6, åt grillbuffé med världens godase revben och kollade på hockey HV71 - Brynäs (HV vann i förlängning med 2-1 :)) Dagen efter blev det kalas med varm smörgåstårta, bananasplit och bullar. Jag fick bland annat Leilas bakbok som innehåller många fina bilder. När jag får tid (närmare bestämt när jag tar studenten) ska jag baka mig igenom hela boken från början till slut! :) Sådetså.


RSS 2.0