Bloggstart i vår

Tänker starta om bloggen den 1a april 2012.

See ya then!


Tester förbättring 12.12.2011

Godkväll! Dagarna rullar iväg så fort, hinner inte med er som i somras. Tester har gjort idag igen. Stretchtestet var det som gav bäst resultat. Från att ha haft 11,5cm från långfinger till fot hade jag bara 4cm från långfinger till fot. Det är en förbättring på 7,5cm - på 11 veckor!

Benpressen gav också ett bra resultat, från att ha gjort 3 repetitioner på 100kg klarade jag av 8 repetitioner på samma vikt. Bänkpress blev en ökning från 30kg till 32,5kg.


Utvärdering

1a december, invägning hos skolsköterskan och utvärdering av de senaste 3 månaderna.

Vikt idag: 79,2 kg.

Utvärdering:
Det har inte gått som det skulle dessa 3 månader. Sjukdom efter sjukdom har gjort att träningen har blivit lidande, skoluppgifter har gått före i prioritering och kosten har innehållit väldigt mycket socker. Som tur är syns det inte på vågen och sist jag vägde mig hos skolskäterskan vägde jag 79,9kg. En minskning på några hekto har skett. Jag tror kroppen har lagt sig på denna trivselvikt. Nu framöver ska jag bara köra på som vanligt, träna när jag vill och vad jag vill & äta vad jag vill - sen får vi ta en formtopp på sommarlovet 2012. :)

RSS 2.0